IE-Net, the engineers association in Belgium starts its course on ‘Handhaving van octrooirechten – litigation’ in January 2021

The course will be held in Dutch and all course days will be in Antwerp. Members of LES Benelux receive a discount of 30% on the participation fee.

All information including registration can be found at be https://www.ie-net.be/litigation.

 

De expertgroep Intellectuele Eigendom biedt deze cursus aan in samenwerking met gespecialiseerde juristen. De cursus geldt als aanvulling bij haar lopende cursussen i.v.m. aanvragen en verlening van octrooien. De harmonisering van octrooiverlening wereldwijd en economische globalisering resulteert in een gevoelige stijging van het aantal potentiële octrooihindernissen voor de innoverende ondernemingen.

De samenwerking tussen ervaren Belgische advocaten en octrooigemachtigden als docenten vormt een goede basis om de praktijk van handhaving te behandelen. De materie omvat immers vaak complexe technische en juridische kwesties. Het lesprogramma slaat dus vooral op handhaving in België, met inachtneming van Belgische, Europese en internationale regelgeving.


Warning: Division by zero in /home/aoswan/domains/les-benelux.org/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1439